ESTUDI SOCIAL I LABORAL DE LA DONA AMB DISCAPACITAT

FOTO FACEBOOK COORDINADORA AMB CODI QRDes de Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat col·laboram amb CEMUDIS (Confederación Estatal de Mujeres con Discapacidad) en la posada en marxa i el desenvolupament d’un estudi que té com a objectiu conèixer la situació social i laboral de les dones amb qualque discapacitat a les Illes Balears.

Volem donar visibilitat a les dones amb discapacitat de les Illes Balears, ajudant a identificar l’origen i les causes de la discriminació intersectorial que viuen. Els resultats ens permetran dissenyar accions que puguin donar resposta a les necessitats detectades i que millorin la qualitat de vida.

Si ets una dona amb discapacitat i tens entre 16 i 65 anys, t’animam a col·laborar amb nosaltres, clicant a l’enllaç i complimentant aquesta enquesta que és totalment anònima:

https://es.surveymonkey.com/r/cemudis

Aquest projecte és possible gràcies a l’aval de COCEMFE i al suport del Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social, a través de la subvenció de l’IRPF 2019, i  de la Fundación ONCE.